Dat al dit werk van de afgelopen jaren, en tot op de dag van vandaag, totaal voortkomt uit de belangeloze niet-gesubsidieerde inzet van vrijwilligers is op zich al uniek te noemen. De afgelopen jaren zijn er al aardig wat medewerkers de revue gepasseerd, hieronder een compilatie van een aantal foto's met daarop de medewerkers van toen.
Ook waren onze medewerkers regelmatig te bewonderen tijdens de jaarlijkse bloemencorso die in heel nederland te boek staat als de grootste van de regio. Al de onderstaande creaties kwamen van de hand van Jack "kopstuk" Ravensbergen die voor menig opgestoken creatie diverse gouden medailles mocht ontvangen. En het opsteken werd in sommige gevallen ook door de medewerkers zelf gedaan, tijdens de nachtelijke uurtjes na het draaien van de jaarlijkse feestweek bijvoorbeeld.........
Door de jaren heen zijn er diverse foto's gemaakt van de bestuurssamenstelling door de jaren heen. Alleen zijn om de een of andere reden een aantal foto's verdwenen, mochten er op dit moment nog "oud-bestuursleden" zijn die foto's hebben die niet mogen ontbreken in dit verhaal dan kunnen ze altijd mailen zodat we deze op een of andere manier kunnen plaatsen in "The Story of Disco Go-Go" Hieronder een foto van het 12,5 jarig jubileum van de vereniging, genomen in La France te Oegstgeest.
Om na al dit moois nog even terug te komen op de medewerkers, wat is een discotheek zonder DJ's ??? De DJ's die bij ons gedraaid hebben waren o.a. Sam Westra, Johan de Haan, Rini Star, Albert-Jan de Koning, Johan Jungerius, Jack "house" Olivier, Marcel Glasbergen, Dirk de Koning en Alt Varkevisser, Peter Glasbergen, Marcel “Spok” Driebergen. De DJ’s van vandaag zijn Thuan van Phan en Wout van Rijn.
Disco Go-Go is ooit  begonnen als radiostation. Met de naam “Radio Nonstop”, genoemd naar een nummer van de Gibson Brothers: “The Nonstop Dance”. Rini Star kwam met dit idee en men is er maanden mee bezig geweest. Onze eerste grote uitzending was op oudejaarsavond 1977(waarschijnlijk, want “The Nonstop Dance was een hit in 1977), na diverse proefuitzendingen konden we eindelijk de lucht in. Toen was men met vijf personen: Rinie Star, Jan van Delft, Coby Haasbroek (onze nieuwslezeres), Johan den Haan en Daan de Mooij. Er was van tevoren een complete avonduitzending opgenomen, zodat we zelf op de hoeken van de straten konden staan of er geen politie in de buurt kwam die ons aan het “uitpeilen” was. Het was namelijk allemaal illegaal natuurlijk. De uitzending liep perfect en er waren best wel veel mensen die er iets van gehoord hadden. Dat kwam omdat we zo’n beetje alle zenders op de radio wegdrukten. Zo kregen we op nieuwjaarsdag te horen dat we zelfs op de kerkradio te horen waren geweest. De week daarop besloten we te stoppen met onze radio avonturen. De politie zat ons op de hielen. Omdat we zoveel apparatuur hadden besloten we een disco op te zetten, eigenlijk kwam dat idee na een avondje draaien op de MAVO. En zo ontstond bij mijn weten toen de naam Disco GOGO al. We zijn toen begonnen op Camping Koningshof. Daar hebben we een paar keer gedraaid voor de gasten en een paar keer voor gehandicapten uit het Zeehospitium. Dit werd al gauw bekend in Rijnsburg, dus kregen we al heel snel de Rijnsburgse jeugd binnen. Het zaaltje in de Koningshof werd te klein en dus moesten we op zoek naar een nieuwe locatie. Daarop kregen we dus de beschikking over de kassen van Van Egmond aan de Vinkenweg. (Daan, bedankt voor de UPDATE !!!)
Deze kas met een afmeting van 6 x 25 meter werd elke vrijdagavond opnieuw ingericht. Onder de kunstdruiven zorgden bankstellen voor een gezellige sfeer. de apparatuur stond opgesteld bij Rini Star in de garage en werd elke vrijdagavond verhuisd en aangesloten. We spreken hier over 32 luidsprekers en 4 versterkers welke zorgden voor een aardig geluid, de draden lagen los op de verwarming en zodoende was het niet te voorkomen dat er eens kortsluiting kwam. Toen dat inderdaad gebeurde was het resultaat dat de gehele Vinkenweg zonder stroom kwam te zitten. De entree was rond deze dagen 2 kwartjes en de sterkste drank die er werd geschonken was Shandy, een populair drankje toen in die tijd met wel 1 hele procent alcohol !
De "pioniers" van dit eerste uur discovereniging waren Rini Star, Daan de Mooij, Jan van Delft, Sam Westra, Kees van der Meij, Johan de Haan, Jaap Monster en Jan Heemskerk. Later werd deze lijst nog aangevuld door Jack "kopstuk" Ravensbergen en Andy Roodbergen. Doordat de politie het in de kas een onveilige situatie vond moesten we uit de kas verdwijnen. In deze periode heette het nog geen Disco Go-Go maar was dit toen beruchtte groepje jeugd nog naamloos. Toen we uit de kas waren gezet kwam Cafe Centraal met een oplossing, achter dit cafe was een zaal welke wij mochten gebruiken. In deze periode verdubbelde het aantal bezoekers en kwamen Nico den Heijer, Peter Wessel en Henk de Mooij de gelederen versterken. Toen was het zover dat het officieel moest worden en men besloot toen een disco-vereniging op te zetten. Met Peter Wessel als voorzitter en Disco Go-Go als naam was het begin gemaakt. De naam Disco Go-Go was afkomstig uit de hit "Que Sera Mi Vida" van de Gibson Brothers, waarin de kreet Go-Go vaak geuit werd. Vandaar dat deze plaat vandaag de dag nog steeds een vaste keuze is van de DJ's welke gedraaid wordt op de reeds zeer bekende "Goud van Oud" avonden. Na een periode van avonden in Cafe Centraal kregen wij in de voormalige koekjesfabriek van Ravensbergen een nieuw onderkomen. Hier zaten wij toen niet alleen, tezamen met de Stichting Open Jongerenwerk Rijnsburg (beter bekend als S.O.J.R 't Kraaienest), maakten wij gebruik van dit pand. In deze periode kwam Albert-Jan (Appie) de Koning de gelederen versterken als DJ. In 1986 werd er een geheel nieuwe start gemaakt in de voormalige Prins Bernhardschool aan de Hofweide, waar we tot op de dag nog steeds gevestigd zijn.
De activiteiten zijn al die jaren voortgezet met in het achterhoofd de gedachte "voor de jeugd, door de jeugd". Zo heeft Disco Go-Go al menige schenking, sponsoringen en giften gedaan. Een aantal van deze "gelukkigen" welke hiervoor in aanmerking kwamen waren de peuterspeelzaal, DWS, Korfbalvereniging MADJOE, de Rijnsburgse ijsclub, Vollybalvereniging RVV, enz. enz. Hiernaast een foto van de sponsoring van Disco Go-Go aan de Rijnsburgse ijsclub, een paar uur trainen op het nu al heilige ijs van THIALF, die toen net geopend was.
Niet alleen het sportgebeuren krijgt aandacht, ook het Rijnlands Zeehospitium in Katwijk aan Zee wordt elk jaar op kosten van Disco Go-Go uitgenodigd in het pand aan de Hofweide om daar een gezellige disco-avond te beleven. En tot het jaar 2000 heeft Disco Go-Go elke maand een Drive-In disco verzorgd in het Zeehospitium zelf in Katwijk aan Zee. Dit alles in samenwerking met de drive-in disco van B&J Services.
Na 8 jaren als voorzitter te hebben gediend vond Peter Wessel het tijd om afscheid te nemen als voorzitter van Disco Go-Go. Zijn plaats werd toen overgenomen door oud-politieagent Gerard van Eeden die toen al geruime tijd vrijwillige medewerker was bij Disco Go-Go. Peter had in ieder geval een "gespreid bedje" achter gelaten voor Gerard, en werd bedankt voor zijn jarenlange inzet als voorzitter. Maar voor Gerard lag er de wonderschone taak om dit bedje netjes te houden voor later !